Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscopul 11 noiembrie 2020. Racii află un secret al vieții

Publicat

pe

Berbec

Lăsați grijile deoparte. Nu vă gândiți la posibile consecințe. Concentrați-vă pe distracția și emoția momentului. Aveți capacitatea de a crea legături puternice cu partenerul romantic. Iubirea este în favoarea voastră, așa că acționați cu încredere. Nu există niciun motiv să vă simțiți rău sau nesiguri în vreun fel. Țineți capul sus!

Taur

Sunteți extrem de iubitori și devotați celor care recunosc aceste lucruri voi. Nu există niciun motiv să vă retrageți și să vă ascundeți. Puneți aerul regal și aratați lucrurile așa cum sunt. Natura voastră liniștită și fermecătoare strălucește astăzi. Cine are parte de compania voastră în seara asta este extrem de norocos. Asigurați-vă că acea persoană este demnă de voi.

Rac

Spiritul vostru strălucește. S-ar putea să vă simțiți plini de energie pe parcursul zilei. Simțul de aventură este ridicat și există foarte puține lucruri care vă scapă. Un sector care ar putea fi dificil de tratat chiar acum este dragostea și romantismul. S-ar putea să simțiți că acesta este singurul domeniu în care lucrurile nu merg așa cum doriți. Răbdarea este secretul.

Leu

S-ar putea să vă simțiți alunecând într-o înțelegere mai profundă cu un prieten apropiat sau o persoană dragă. Situațiile romantice se încălzesc și lăsați încet inhibițiile să dispară. Vă dați seama de exuberanța și entuziasmul care vin când ieșiți din ascunzătoare și lăsați spiritul vostru jucăuș să farmece lumea. Abandonați subiectele serioase și găsiți timp să vă distrați și să fiți mai sociabili.

Fecioară

De cele mai multe ori este bine să ai opinii puternice și să fii independent și voit. Dar există și alte momente în care această atitudine îndepărtează oamenii pe care sperați să vă apropiați. Există o atitudine încăpățânată, dar sensibilă, în relația cu partenerul, care ar putea fi dificil de tratat. Poate că adoptați o abordare prea rațională a lucrurilor, în timp ce persoana iubită are o abordare emoțională.

Balanță

Relația senzuală și pasională este cu siguranță pe agenda activităților pentru această seară. Distracția, emoția, romantismul și dragostea sunt teme cheie care ar putea avea prioritate dacă aveți ceva de spus despre asta. Nu lăsați pe altcineva să vă dicteze drumul. Iubirea vă apare în cale.

Scorpion

S-ar putea să simțiți că frânele au fost apăsate pe sectorul de romantism. Realizați că acest lucru nu înseamnă că trebuie să încetați să vă distrați. Veselia și momentele bune vă sunt rezervate astăzi, atâta timp cât nu vă blocați în ritmul lent al vieții amoroase. Savurați fiecare moment. Nu încercați să treceți repede la un nou partener.

Săgetător

Stelele indică faptul că dragostea și romantismul sunt în favoarea voastră. Vei descoperi că această zonă a vieții voastre merge bine. Copleșiți-vă partenerul cu afecțiune. Ego-ul perechii voastre trebuie să fie mângâiat. Cu toate acestea, nu-l răsfățați până la punctul în care partenerul dvs. devine egocentric și ajunge să vă ignore toate dorințele și nevoile

Capricorn

Latura ta sensibilă și senzuală este scoasă la iveală, Capricorn. Este posibil să simțiți că latura ta romantică este expusă. Sunteți ca niște dansatori pe scenă și acceptați acest rol cu ​​plăcere! Există o combinație excelentă de energii la locul de muncă, permițându-vă să deveniți mai realiști în ceea ce privește dragostea și să o abordați cu fler și curaj dramatic. Fiți mai expresivă când vine vorba de nevoile și dorințele voastre.

Vărsător

Deși s-ar putea să vă simțiți vulnerabili când vine vorba de dragoste și romantism, acest lucru nu înseamnă că trebuie să va ascundeți sentimentele. S-ar putea să credeți că toți ceilalți au totul sub control la acest capitol, dar nu vă lăsați păcăliți. Sunt la fel de nesiguri ca și voi! Mergeți mai departe și lăsați să strălucească această latură a personalității voastre. Admiterea vulnerabilității dvs. este foarte de atractivă.

Pești

Nu ar trebui să aveți nicio problemă să vă descurcați astăzi în majoritatea domeniilor vieții. Timpul este potrivit pentru a prelua conducerea. Din păcate, poate exista o parte importantă a vieții tale care nu va decurge conform planului, iar aceasta este dragostea și romantismul. Probabil că vă veți lovi de o atitudine extrem de încăpățânată pe care nu știți cum să o gestionați.

Continue Reading