Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Deputatul Popescu și primarul Balica au Covid 19

Publicat

pe

Doi politicieni importanți din PNL Mehedinți au coronavirus, se află sub tratament și deocamdată starea lor de sănătate nu s-a agravat. În cauză este vorba de deputatul Virgil Popescu, actual ministru al Economiei, și de primarul din comuna Izvoru Bârzii, Horia Balica, aflat la al cincilea mandat consecutiv.
„Am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi! Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a declarat deputatul Virgil Popescu.
Acesta ar fi trebuit să se deplaseze, la o întrunire în Israel, în calitate de ministru al Economiei, alături de prim-ministrul Ludovic Orban și alți reprezentanți ai Executivului.
Horia Balica, primarul liberal al comunei Izvorul Bârzii, a fost și el confirmat cu noul Coronavirus. Edilul mehedințean se află internat, de trei zile, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Din primele informații starea de sănătate a primarului este stabilă. Autoritățile  competente au deschis o amplă anchetă, pentru că primarul a intrat, în ultima vreme, în contact cu angajați ai primăriei dar și cu locuitori ai comunei.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.