sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Probleme de lot pentru Bergodi înaintea meciului cu Hermannstadt

Necazurile se țin lanț de tehnicianul italian, care trebuie să găsească în timp record cele mai bune soluții.
Antrenor conservator, Bergodi se vede nevoit să schimbe masiv în alcătuirea primului 11. După umilința cu Clinceni, antrenorul italian se confruntă și cu o serie de probleme de lot. Astfel, pe lângă cei 3 juniori infectați cu coronavirus: Ștefan Vlădoiu, George Cîmpanu și Vladimir Screciu, și absența lui Marius Constantin, Bergodi nu va putea conta la duelul cu Hermannstadt nici pe Bogdan Vătăjelu, cel care acuză probleme medicale și nu s-a pregătit cu echipa la începutul acestei săptămâni.
În absența lui Vătăjelu, Bergodi l-ar putea debuta pe banda dreaptă a apărării pe Paul Papp. Fostul fecesebist a ajuns în vară în Bănie din postura de jucător liber de contract, însă nu a apucat să îmbrace până acum tricoul alb-albastru într-un joc oficial, fiind infectat cu Covid 19. Este plauzibil ca Bergodi să înceapă cu puștiul  Ionuț Mitran, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Clinceni, și să-l introducă rapid pe Papp, pentru a acoperi astfel și regula U21 impusă de FRF.
Apariția lui Papp în garnitura alb-albastră nu ar fi singura surpriză a lui Bergodi. E plauzibil și ca Ofosu să fie utilizat în locul lui Andrei Ivan, cel care a dezamăgit în ultimele meciuri.

Politica