Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 28 octombrie 2020. Capricornii încep o nouă relație alături de cineva care și-a mărturisit sentimentele

Publicat

pe

Berbec

Ziua începe foarte bine pentru tine, de vreme ce te simți plin de energie și ești pregătit pentru provocările unei noi zile la locul de muncă. Ești foarte acitv și te dedici în totalitate responsabilităților de la birou, așa că este posibil să termini programul mai repede decât te-ai fi așteptat. Munca ta nu este în zadar și te vei bucura de rezultate surprinzătoare spre finalul săptămânii.

Taur

Ai parte de o zi productivă la locul de muncă și preiei inițiativa în ceea ce privește un nou proiect profesional, care este posibil să îți dea anumite bătăi de cap, însă vei gestiona situațiile cu mult calm, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Ai toate atuurile să reușești orice îți propui, așa că nu îți mai face griji.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt sfătuiţi de astrologi să evite conflictele astăzi, mai ales din punct de vedere emoţional. Staţi departe de situaţiile tensionate, fiţi calmi, răbdători şi acordaţi timp persoanei iubite. Amintiţi-vă că nu doar voi treceţi prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul vostru să fie extenuat din cauza serviciului, motiv pentru care nu vă poate oferi toată atenţia de care aveţi voi nevoie acum.

Rac

Astăzi te vei confrunta cu o situație dificilă, fie la locul de muncă, fie în cercul de prieteni, unde vei simți nevoia să te impui și să îți expui punctul de vedere, însă te vei lăsa pradă emoțiile și nu îți vei găsi cuvintele. Îți recomandăm să nu mai acorzi atenție vorbelor celor din jur și să spui direct tot ceea ce crezi, fără teamă că vei putea fi judecat.

Leu

Când ai încredere în tine, atitudinea arogantă a altor persoane nu te afectează. Crede în tine și vei fi bine. Sigur, ar putea exista anumite persoane în anturajul tău care vor încerca să îți pună piedici și să te facă să te îndoiești de ceea ce poți. Nu te lăsa afectat când îi vei auzi cum se tot laudă cu realizările lor. Doar zâmbește și bucură-te că prezența ta îi face să se simtă atât de nesiguri.

Fecioară

Tendința ta de a îi critica pe cei din jur nu trece neobservată la locul de muncă și riști să te confrunți cu diverse rivalități. Chiar dacă intențiile tale nu sunt rele, colegii de serviciu sunt deranjați de vorbele tale, așa că poate ar trebui să acorzi mai multă atenție comentariilor tale.

Balanță

Ai parte de oportunități din toate părțile în ceea ce privește sfera profesională, dar incertitudinea ta îți dă mari bătăi de cap. Nu ești hotărât în privința drumului pe care să îl urmezi, așa că cel mai bine ar fi să îți urmezi intuiția, cu siguranță nu vei da greș!

Scorpion

Nu-ți ajusta ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigură-te întotdeauna că te concentrezi asupra îndeplinirii obiectivelor tale., nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să-ți ceară să lași baltă ceea ce te preocupă și să te implici în proiectele sale. Dacă nu îți dorești asta, nu o face.

Săgetător

Ai muncit foarte mult zilele astea, așa că decizi să îți iei o pauză binemeritată și vei petrece momente de neuitat alături de partenerul/partenera de viață. Fie că veți ieși la o plimbare în natură, fie că vă veți petrece ziua acasă, în fața televizorului, clipele alături de persoana iubită îți vor reîncărca bateriile.

Capricorn

Ești pregătit să începi o nouă relație alături de cineva care și-a mărturisit sentimentele față de tine de ceva timp, dar încă nu ești sigur dacă este o decizie bună. Nu mai analiza așa de mult situația pentru că riști să pierzi șansa la fericire, de vreme ce persoana respectivă este dispusă să își întemeieze și o familie alături de tine.

Vărsător

La locul de muncă, toți colegii se bazează pe inteligența ta și apelează la ajutorul tău pentru a rezolva diverse probleme. Șefii îți vor remarca priceperea și este posibil să primești chiar o mărire de salariu, așa că ai răbdare și eforturile tale vor fi cu siguranță răsplătite.

Pești

Nu ești în apele tale astăzi, iar asta este probabil din cauza unei dureri puternice cu care te confrunți. Stresul acumulat în ultimele zile își spune cuvântul, așa că este cazul să o lași mai moale cu proiectele și să te odihnești, poate că ar trebui să pleci mai devreme de la birou și să te relaxezi.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.