luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 19 octombrie 2020. Peștii au nevoie de multă odihnă

Berbec

Începeți săptămâna simțindu-vă în formă, anumite beneficii sau oportunități vă pot apărea în cale. Analizați veștile ce vin în stilul caracteristic, adică ușor și analitic. Nu vă entuziasmați până nu vedeți totul scris alb pe negru.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflați sub semnul Taurului trebuie să-și pună la punct lista de dorințe pentru viitorul apropiat. Munciți, luptați pentru a vă duce la bun sfârșit planurile pe care vi le-ați creat din punct de vedere financiar. Ați putea începe o nouă afacere, bazată pe o pasiune veche. Aveți încredere în forțele proprii.

Gemeni

Partenerul de viață sau de muncă poate avea nevoie de ajutorul vostru cumva. Fie cu un sfat, fie doar cu prezența voastră. Important este să găsiți un echilibru, astfel încât să vă terminați și voi de făcut ce aveți în plan.

Rac

Comunicarea pe sectorul muncii poate să vă aducă niște avantaje, important este să vă găsiți curajul să spuneți exact ce gândiți. Nu lăsați experiențele din trecut să vă afecteze în prezent mai mult decât ar trebui.

Leu

Cei aflaţi sub semnul Leului trebuie să depună mai mult efort la serviciu, mai ales în următoarea perioadă. Aţi putea fi implicaţi într-un proiect destul de important, iar dacă faceţi impresie bună în faţa superiorilor, n-ar fi exclus să primiţi la final chiar şi o mărire. Şi în dragoste astrologii au veşti bune şi anunţă surprize frumoase din partea persoanei iubite.

Fecioară

Sunteți destul de ocupați, dar tot vă stă gândul la ceva ce ar trebui schimbat în casă sau la ceva ce doriți să vă cumpărați și nu ați făcut încă demersul. Acum e o perioadă bună pentru a începe pas cu pas să acționați.

Balanță

Balanțele sunt, astăzi, în căutare de răspunsuri însă, cu cât vreți să aflați mai multe detalii, cu atât îi bagați mai mult în ceață pe cei din jur. Păstrați-vă meticulozitate și arătați oamenilor că sunt dispuși să așteptați pentru a obține răspunsul mult dorit. Nu îi agasați cu întrebări care pot aduce chiar a interogatoriu.

Scorpion

Aveți multă treabă și este posibil să aveți un sentiment de deja vu. Parcă ați mai trecut prin asta în trecut. Conexiunea cu trăirile anterioare acum ies mai mult în evidență ca de obicei, iar asta poate să vă obosească mai mult decât credeți.

Săgetător

Marele benefic este în semnul vostru iar asta vă ajută în procesul de vindecare, vă aduce optimism și chiar o oportunitate. Important este să vă mobilizați și să profitați de conjuncturile care apar.

Capricorn

Acum este momentul ideal în care trebuie să acționați. Nu vă mai pierdeți în detalii inutile și luați decizii, indiferent de consecințele acestora. Totuși, trebuie să știți că cine își asumă riscuri va avea de câștigat. Indiferent că vorbim despre viața personală sau cea profesională, arătați oamenilor că știți ce vreți de la viață și sunteți gata să faceți sacrificii pentru a ajunge la nivelul optim din punct de vedere existențial.

Vărsător

Anumite lucruri vă stresează sau pur și simplu nu vă ies din minte. Acum nu e un moment bun pentru discuții în contradictoriu, iar înainte de a face un alt pas este indicat să vă gândiți foarte bine care este scopul final.

Pești

Pești au nevoie astăzi de multă odihnă. Ați rămas datori la acest capitol, în ultima perioadă, iar oboseala acumulată s-ar putea transforma în probleme mai gravă de sănătate. Chiar dacă nu reușiți să vă puneți la somn, este suficient să stați în pat și să savurați o cartea bună sau un program lejer de televiziune ori să vă implicați într-o activitate romantică alături de persoana iubită.

Politica