Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 11 octombrie 2020. Comunicarea îi ajută pe Pești să rezolve anumite neînțelegeri sau nemulțumiri

Publicat

pe

Berbec

Sunt anumite lucruri la care vă gândiți de mult, iar acum încercați să le găsiți o rezolvare sau un răspuns măcar. Lăsaţi totul pentru următoarele zile și încercați să profitați de această zi pe cât este posibil.

Taur
Anumite dorințe vi se îndeplinesc și acolo vă stă și sufletul și mintea. Nu știți exact care va fi totuși cea mai bună abordare, dar aveți încredere că instinctul vă va ajuta să luați decizia corectă.

Gemeni

Încercați să profitați de această zi pentru a schimba idei productive, nu pentru a căuta ,,nod în papură,, celorlalți. Cu unii oameni e posibil să nu aveți chef efectiv să ieșiți, iar altora le aveți ceva de reproșat. Mai bine puneți-vă toată atenția asupra partenerului său familiei și lăsaţi pentru zilele următoare restul problemelor.

Fecioară

Aveți multe așteptări de la ceilalți, dar și de la voi. Vă faceți planuri pe termen scurt, dar și pe termen lung, iar acestea s-ar putea concretiza. Important este să nu neglijați nici sănătatea.

Balanță

Bunurile în comun cu ceilalți pot fi acum puse într-o discuție importantă. Este important să știți clar care sunt limitele sau beneficiile fiecărei părți. Aveți un pic de răbdare totuși, deoarece unele formalități pot dura mai mult timp decât vă așteptați.

Scorpion

Cineva vă poate ajută cumva, fie că e vorba de un sfat bun sau o cunoștință. Important este să intrați în contact cu oamenii care au un pic mai multă experiență decât voi pe latura care vă interesează.

Săgetător

Timpul petrecut cu persoane dragi  vă poate da o stare de bine. Nu ezitați să stați în confortul vostru dacă asta simțiți. O pauză va face bine.  Activitățile relaxante, ușoare, cum ar fi cititul sau meditația va pot ajuta foarte mult.

Capricorn

Activitățile împreună cu familia vă pot face să vă simțiți apreciați și iubiți. Sunteți în elementul vostru iar asta vă dă o energie pozitivă. Aveți totuși grijă și de sănătate.

Vărsător

Creativitatea pe care o aveți astăzi va poate ajută să vă faceți planuri bune de viitor. Aveți totuși grijă și de aspectul sănătății, deoarece imunitatea trebuie stimulată pentru a evita neplăcerile.

Pești

Comunicarea vă poate ajuta să vă rezolvați anumite neînțelegeri sau nemulțumiri. Este important să fiți sinceri cu ceilalți, dar și cu propria persoană. Stabilirea unor reguli sau limite noi poate fi necesară.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.