vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 octombrie. Racii își reinventează viața amoroasă

Berbec

Nativii în berbec sunt sfătuiți să se gândească bine înainte de a lua o decizie. Aceștia vor lua astăzi o hotărâre importantă în dragoste. Cel mai bine este ca înainte să vorbiți cu persoanele apropiate.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii încearcă în continuu să mențină un echilibru între viața amoroasă și carieră. Aceștia au multe oportunități în viață, dar pentru a prinde una este nevoie să renunțe la altele. Așadar, unele planuri din viața voastră trebuie amânate.

Gemeni

Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să fie mult mai grijulii atunci când vine vorba de sănătate. Treceți printr-o perioadă grea, iar emoțiile vă copleșesc. Cel mai bine este să vă luați câteva zile de odihnă și să stați departe de posibilele certuri.

Rac

Racii își vor da seama că sunt nevoiți să se implice mult mai mult în viața lor sentimentală. Este o zi perfectă să reaprindeți scânteia, prin jocuri amoroase sau gesturi romantice.

Leu

Leii sunt sfătuiți să rămână prudenți astăzi. Nu semnați orice document care vă vine la îndemână și nu luați angajamente dacă considerați că nu sunteți pregătit. Ai răbdare și nu lua deciziile pe moment.

Fecioară

Cei aflați sub zodia Fecioară au parte de o zi agitată. Aceștia pot ajunge la o neînțelegere cu un prieten, lucru ce se poate transforma într-o ceartă. Păstrează-ți calmul și discută relaxat.

Balanță

Pentru Balanță, ziua vine cu noi idei și gânduri constructive. Este timpul să te îndrepți spre alte lucruri. Ai încrede în tine și păstrează o atitudine calmă.

Scorpion

Ultima perioadă a fost foarte diferită pentru cei aflați sub semnul Scorpion. Aceștia au renunțat la vechile obiceiuri și s-au îndreptat spre alte lucruri. Încearcă să îți reintri în ritmul vechi și să își propui un scop care să te țină ocupat.

Săgetător

Săgetătorii s-au axat prea mult pe diferența dintre bine și rău. Aceștia sunt nevoiți să accepte oamenii așa cum sunt și să își trăiască viața fără griji. Dacă procedați astfel, veți avea mai mult de câștigat.

Capricorn

Astăzi Capricornii se vor focusa pe armonia din cuplu și din familie. Aceștia încearcă să rezolve anumite situații din ultimul timp. Totodată, este bine să diversificați și un pic lucrurile, încercați ceva nou.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să încerce să mai taie un pic din cheltuielile de zi cu zi. Urmează o perioadă grea din punct de vedere financiar și trebuie să faceți economii. Totodată, cu ajutorul persoanelor pe care le-ai cunoscut de-a lungul timpului, puteți începe să puneți bazele unei afaceri de succes.

Pești

Peștii sunt sfătuiți să meargă mai departe, chiar dacă au trecut prin mai multe dezamăgiri. Nu te da bătut tocmai acum, pentru că ai șansa de a cunoaște pe cineva special, plus că simți că ești pregătit să iubești din nou. Înainte de a face acest pas, nu te entuziasma prea tare.

Politica