sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pavel Marius este candidatul Pro România pentru primăria Calopăr

CALOPĂR ARE NEVOIE DE UN PRIMAR CU VIZIUNE, DE UN SUFLU NOU!
Deputatul Florinel Stancu, președintele PRO România Dolj, este fericit să îl aibă alături de el pe Pavel Marius, unul dintre cele mai onorabile persoane din Calopăr.
„Cunoscându-l, pot să afirm cu mare convingere faptul că este singura persoană capabilă să schimbe în bine viitorul comunei Calopăr. Echipa Pro România îl susține și vreau să asigur toți cetățenii comunei că nu vor regreta încrederea și votul acordat candidatului nostru, Pavel Marius!
Mi-am propus să formăm o echipă de oameni puternici, determinați să ducă la bun sfârșit proiectele propuse, lucrări de care comuna Calopăr are nevoie pentru a deveni o comună modernă și prosperă.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm la vot!” – Florinel Stancu, candidatul la Președinția Consiliului Județean Dolj.
Eu sunt PAVEL MARIUS și candidez din partea partidului PRO ROMÂNIA pentru funcția de primar al comunei Calopăr. Am 38 ani, sunt născut și crescut în comuna Calopăr, sunt profesor, absolvent al Facultății de Educație fizică și sport din cadrul Universității din Craiova și sunt masterand al aceleiași Universități.
Sunt un om dintre oameni, vă voi reprezenta cu demnitate interesele și vă voi întinde o mână de câte ori va fi nevoie. CALOPĂR ARE NEVOIE DE UN PRIMAR CU VIZIUNE, DE UN SUFLU NOU!
Voi investi în:

  • Finalizarea proiectelor ce includ apa curentă, gazele și canalizarea.
  • Crearea de locuri de muncă pentru cetățenii comunei.
  • Asfaltarea tuturor străzilor din satele aparținătoare comunei Calopăr.
  • Menținerea școlii din satul Belcin.
  • Premierea tuturor elevilor cu rezultate bune la învățătură.
  • Crearea unui centru medical de permanență pentru toți cetățenii comunei cu probleme medicale.
    Acestea sunt doar o parte din inițiativele prioritate pe care îmi doresc enorm să le finalizez în viitorul meu mandat de primar al comunei Calopăr.
    Cu mâinile curate către un Calopăr modern și prosper!
    Vă mulțumesc și vă aștept la vot pe data de 27 septembrie!

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ, executat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 21200010.

Politica