Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Logiscool Craiova începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare

Publicat

pe

 Cursurile sunt disponibile și în format online live, prin videoconferință
 Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți la nivel național în ultimii doi ani și jumătate Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii, reia cursurile in școli respectând toate normele epidemiologice dar păstrează și module în format online live,
prin videoconferință, pentru cei care aleg să învețe online. Interactive și utile, cursurile Logiscool le vor oferi elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități și, astfel, de a avea acces la un viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați, elevii vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație sau să
construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.
Cursuri de programare pentru viitor Ce pregătește echipa Logiscool Craiova pentru anul școlar 2020 – 2021? Cursurile de programare și robotică reîncep în sediile de pe strada Madona Dudu, nr. 35 și strada
Împăratul Traian, nr. 25 pe data de 28 septembrie, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online.
Modulele se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 17 de ani, în grupe de 6 – 10 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Lecțiile cu o durată de 90 de minute au loc o dată pe săptămână, online sau la sediul școlii, pe toată durata anului școlar. Prețul pentru un modul este de 260 lei pe lună.
„Ne propunem ca Logiscool să fie un mediu cool, plăcut si sigur, în care copiii să se simtă liberi, creativi, încurajați să se exprime și să își împărtășească ideile, unde să vină și să învețe cu plăcere, unde să găsească inspirație, dar și susținere pentru ideile lor. În plus grupele sunt formate pe intervale de vârstă apropiate. Urmărim parcursul individual al
fiecărui elev și ne asigurăm că nimeni nu rămâne în urmă. Elevii învață programarea pe platforma noastră proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor, într-un cadru care să îi inspire și motiveze să învețe cu sprijinul instructorilor. Pot începe să învețe să programeze de la 7 ani, iar curricula se întinde pe mai mulți ani.
Instructorii sunt studenți sau recent absolvenți ai facultăților de profil. Faptul că sunt tineri ajută la comunicare și la transmiterea eficientă a informației”, spune Mihaela Dumitru, coordonatoarea centrului Logiscool Craiova Madona Dudu.

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare.
În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Cursurile vor putea fi urmate și online live, prin videoconferință. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația.
Toți cei înscriși la cursurile Logiscool, fie în școli sau online, vor avea acces la materiale de suport – de la tutoriale video, la resurse educative – în cadrul platformei proprii de învățare, Scoolcode.
Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și doresc să afle mai multe despre programare.

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.
Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici:
https://www.logiscool.com/ro/cursuri-programare/craiova
Logiscool pregătește pentru viitor zeci de mii de elevi
În perioada în care activitatea școlilor a fost suspendată, la cursurile online de programare oferite de Logiscool România s-au înscris peste 2.500 de elevi. În aceeași perioadă, profesorii și instructorii Logiscool au susținut peste 500 de ore gratuite demonstrative pentru copiii și
din țară și diaspora.
În total, în cei doi ani și jumătate de funcționare, Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți.

Continue Reading