Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar Craiova au fost confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Opt elevi de la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova au fost depistaţi cu Covid 19, ei fiind izolați la Spitalul de Boli Infecțioase și în spații amenajate special, cu circuite separate, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.

Potrivit reprezentanților Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, șase cazuri au fost confirmate înainte de începerea școlii.

Cazurile confirmate sunt la patru băieți și patru fete. Este vorba de un elev din Buzău, doi din Olt, unul din Mehedinți și patru din Gorj.

Pentru că sunt contacți direcți ai cazurilor confirmare, 53 de elevi sunt în izolare în căminul internat al Colegiului, care are circuite separate, și fac cursuri online.

Între timp, mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au apărut într-un centru de îngrijiri paleative din județul Dolj. Persoanele confirmate pozitiv au fost internate la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova. În plus, s-a decis testarea personalului centrului de îngrijire și se face dezinfecția spațiilor și monitorizarea zilnică, mai spus reprezentanții Prefecturii.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.