vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proxenet condamnat în Italia, prins în Dolj

Un tânăr de 26 ani, din Cerăt, căutat de autoritățile italiene, a fost prins de polițiștii doljeni. El este condamnat pentru proxenetism și exploatarea prostituției cu violență.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentele Urmăriri și Cooperare Internațională și polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea și Postului de Poliție Cerăt au executat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite internațional în temeiul legii.

Astfel, polițiștii au identificat, localizat, supravegheat și urmărit în trafic, pe raza localităților Segarcea și Cerăt un autoturism despre care existau indicii că este folosit de un tânăr de 26 de ani, din comuna Cerăt, urmărit internațional în baza unui mandat de arestare pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatarea prostituției cu violență, emis de autoritățile italiene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autoturismul a fost interceptat și blocat în trafic în comuna Cerăt, fiind astfel prins, imobilizat, escortat și condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Dolj, tânărul de 26 de ani.

În baza mandatului european de arestare, tânărul a fost prezentat unității de parchet, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.” – IPJ Dolj

Politica