vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. O grupare condusă de Sandokan a atacat o familie cu datorii

Cinci gorjeni înarmaţi cu săbii şi cuţite au intrat cu forţa în curtea unei locuinţe din Târgu-Jiu. Conflictul, ce pare a fi o reglare de conturi pentru o datorie, a degenerat, iar poliția a intervenit. Presa locală scrie că grupul era condus de un individ cunoscut pe plan local drept Sandokan.

Potrivit observatornews.ro, poliţistii din Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat că, duminică dimineață, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane, potrivit IPJ Gorj.

Forţele de ordine au constatat că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, din comuna Bărbăteşti şi oraşul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unei maşini, cei cinci l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe bărbatul de 47 de ani şi familia sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 3.000 lei.

Toţi cei implicaţi au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri, iar poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.

Suse judicare spun că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi. Potrivit observatornews.ro, grupul de agresori era condus de un individ cunoscut drept Sandokan.

Politica