vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De la Mediu, la spital. Tutilescu, noul manager al SJU Drobeta

Catalin Tutilescu, fostul sef al Garzii de Mediu Mehedinti, a fost numit manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din Drobeta Turnu Severin. Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu. Acesta a mai precizat ca doctorul Constantin Pasarin este noul director medical al spitalului.

„În baza prerogativelor conferite de legislația în vigoare, în cursul zilei de astăzi, am emis dispoziția de numire în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin a lui Cătălin Tutilescu.

Noul manager are experiență acumulată în timpul exercitării funcției de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, dar și a funcției de comisar șef al Gărzii de Mediu Mehedinți pe care a ocupat-o timp de opt ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cătălin Tutilescu este un om de echipă, implicat și dedicat activității pe care și-o asumă și am convingerea că va gestiona și va coordona în bune condiții, atât situația medicală, cât și proiectele de modernizare a infrastructurii Spitalului Județean de Urgență pe care Consiliul Județean le implementează.

Tot astăzi am emis dispoziția de numire a doctorului Constantin Păsărin în funcția de director medical. Doctorul Păsărin este un medic apreciat, cu bune rezultate în mandatele de conducere pe care le-a exercitat la Spitalul Județean de Urgență.

Le doresc mult succes amândurora și îi asigur de tot sprijinul Consiliului Județean în activitatea pe care o vor desfășura!” – Aladin Georgescu.

Catalin Tutilescu: „Numirea în funcția de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin este una dintre cele mai mari provocări de până acum și apreciez încrederea care mi-a fost acordată de președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu!
Cred cu tărie că omul sfinteste locul și împreună cu personalul medical din cadrul Spitalului voi face o echipa pentru a gestiona în cele mai bune condiții, atât situația generată de COVID 19, cât și proiectele de modernizare a clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență și pe cele ale secțiilor exterioare, aflate în implementare!
Multă sănătate tuturor!”

Politica