Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Activități de dezinsecție împotriva „tigrului platanului”, în Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Societatea Pieţe Prest derulează activităţi de dezinsecţie împotriva tigrului platanului, în această perioadă. În noaptea de duminică, 23 august, s-a desfășurat o acţiune de dezinsecţie în părculeţul din spatele zonei Cati şi Sile – PT 41, din Râmnicu Vâlcea.
S-a pulverizat o substanţă împotriva insectei „tigrul platanului”, care este foarte prezentă în zonă şi, ca urmare, deranjantă pentru locuitorii din vecinătate. Substanţa a fost pulverizată de către angajaţii departamentului de specialitate din cadrul Pieţe Prest cu ajutorul nacelei. Operaţiunea a durat peste 3 ore, iar în cursul zilei de luni s-a intervenit pentru curăţirea echipamentelor de la locul de joacă.
„Zona va fi supravegheată, iar în cazul reapariţiei acestor insecte se va interveni spre finele săptămânii. Pieţe Prest monitorizează mai multe zone din municipiu în care s-a făcut simţită prezenţa excesivă a unor insecte, cea mai recentă acţiune de acest fel desfăşurându-se la Căminul pentru Persoane Vârstnice împotriva fluturelui (sau omizii păroase) a stejarului”, transmite primăria Râmnicului.
 

Continue Reading