Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Peste 1.000 de maşini verificate în ultimele 24 de ore, în satul Greci, din Schitu

Publicat

pe

Forţele de ordine din Olt au desfăşurat, în ultimele 24 de ore, numeroase verificări pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost vizată, în mod special, comuna Schitu, acolo unde au fost verificate peste 1.000 de autovehicule şi au fost legitimate 1.300 de persoane. Astfel, au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 10.000 de lei.

La activităţile desfăşurate au participat peste 260 de politiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Reprezentanții IPJ Olt reamintesc că la intrările și ieșirile din comuna Schitu au fost instituite filtre:

„Vă reamintim faptul că la intrările și ieșirile din comuna Schitu au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verificând îndeplinirea condițiilor legale pentru intrarea, respectiv ieșirea, din localitate. În interiorul localității acționează echipe mobile care asigura ordinea și liniștea publică, precum și respectarea măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităţilor desfășurate în această localitate, oamenii legii au controlat aproximativ 1.100 de autovehicule și au legitimat peste 1.300 de persoane”.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și 2 pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totala a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de 9.845 de lei.

Totodată, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare, întrucât autovehiculele aveau inspecția tehnică periodică expirată.

Continue Reading