Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Adolescent inecat la Isalnita

Publicat

pe

Un adolescent de 17 ani a fost gasit inecat intr-un strand din judetul Dolj. Este vorba despre localitatea Isalnita. Baiatul plecase ieri la strand dar nu l-a cautat nimeni.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ișalnița au fost sesizați de către administratorul unui ștrand din Ișalnița cu privire la faptul că este posibil ca într-un bazin să fie înecată o persoană, întrucât acesta a găsit articole vestimentare și un telefon mobil în incinta ștrandului.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că într-un bazin, la o adâncime de aproximativ 5 m, se afla o persoană înecată, care a fost scoasă de către pompierii din cadrul ISU Dolj, ulterior fiind identificată în persoana unui tânăr de 17 ani, din comuna Brădești.
Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august, până în prezent nefiind primită nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cauza decesului.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”-IPJ Dolj

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.