Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Ministru însărcinat cu problemele veteranilor în cadrul Guvernului de la Sarajevo, mort din cauza coronavirusului

Publicat

pe

Salko Bukvarevic, ministru însărcinat cu problemele veteranilor în cadrul Guvernului de la Sarajevo, a murit miercuri, la 53 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a informat televiziunea publică BHRT.

Bukvarevic a fost spitalizat în clinica universitară din Sarajevo în urmă cu zece zile, dar starea plămânilor i s-a deteriorat şi de luni a fost plasat pe ventilație mecanică.

Salko Bukvarevic era membru al guvernului entităţii croato-musulmane, una dintre cele două componente ale Bosniei-Herțegovina. Chiar premierul acestei entități, Fadil Novalic, în vârstă de 61 de ani, a fost infectat şi el cu SARS-CoV-2, dar s-a recuperat şi a putut ieşi din spital săptămâna trecută, relatează Agerpres.

Ţara balcanică a înregistrat aproximativ 11.000 de cazuri de Covid-19 şi peste 300 de decese, la o populaţie de 3,5 milioane de locuitori.

Bosnia, care se confruntă cu o reapariție a cazurilor de coronavirus, are aproape 100 de contaminări la 100.000 de locuitori, una dintre cele mai mari rate din Europa, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.