sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bărbat din Corabia, bătut și sechestrat în subsolul unui bloc

Un bărbat de 37 de ani, din Corabia, a fost bătut și sechestrat în subsolul unui bloc de un alt bărbat de 39 de ani. Agresorul este cercetat penal de polițiști, după ce l-ar fi bătut, sâmbătă seară, pe cel care a fost găsit în dimineața zilei de duminică în subsolul unui bloc din oraș.

Mama victimei este cea care a alertat autoritățile, după ce fiul său a sunat-o și i-a spus ce i s-a întâmplat.

„În dimineata zilei de duminică, la ora 09:36, polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați telefonic prin apelul de urgență 112, de o femeie, din orașul Corabia, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși. Polițiștii de la Poliția Corabia au contactat telefonic bărbatul, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agresorul a fost identificat duminică, în jurul orei 10:30, fiind dus la sediul Poliției pentru audieri. Potrivit reprezentanților IPJ, acesta a refuzat să coopereze cu polițiștii.

Victima a fost găsită duminică, la ora 11:00 și a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați se cunoșteau, iar conflictul de sâmbătă seara ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale, activitățile polițiștilor olteni sunt încă în desfășurare, ancheta fiind coordonată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, după cum au mai afirmat reprezentanții IPJ Olt.

Politica