miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean prins de polițiști după ce și-a modificat ilegal pușca

Un bărbat, de 42 ani, din orașul Turceni, a ajuns în atenția polițiștilor în urma unui control. Se pare că gorjeanul și-a modificat arma de vânătoare, fără drept.
„Poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Turceni au efectuat o acțiune pe linia respectării prevederilor legale privind regimul armelor și al munițiilor. Cu această ocazie, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 ani, din orașul Turceni, autorizat pentru a deține, porta şi folosi armele letale, iar cu ocazia verificării armei de vânătoare a bărbatului s-a constatat că aceasta prezenta modificări fără drept, la sistemul de încărcare”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, respectiv deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept. Totodată, polițiștii au ridicat arma de vânătoare, în vederea continuării cercetărilor.

Politica