sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trădare Maximă! Briliantul lui Mititelu, pact cu dușmanul!

Florin Costea, jucător simbol al echipei lui Mititelu, a dat o declarație care pune pe jar Peluza Sud 97

Într-un interviu acordat celor de la Liga2.ro, Florin Costea a dezvăluit că le ține pumnii strânși elevilor lui Cristiano Bergodi în bătălia pentru titlu: „Îmi doresc să câştige Craiova. Va fi un final de campionat echilibrat, cred că lupta se va da în ultima etapă, în meciul direct. Eu ţin cu ambele echipe din Craiova, este foarte bine că a intrat şi U Craiova 1948, îmi doresc să promoveze şi echipa lui Adi Mititelu în Liga 1 şi Bănia să aibă două echipe de top. Ar fi foarte bine pentru fotbalul românesc şi pentru cel din Craiova. Oltenii erau la mare căutare cu ani în urmă, apăreau jucători de mare valoare de la Dolj, Vâlcea, Olt, dar fotbalul românesc a scăzut în ultima perioadă, copiii sunt atraşi de tehnologia nouă”.
Florin Costea are 121 de apariții în tricoul Universității Craiova, marcând de 48 de ori și reușind 13 pase decisive. Briliantul lui Mititelu, 35 de ani, încă mai joacă fotbal în liga a treia, la Viitorul Dăești: „Îmi doresc să înceapă cât mai repede, îmi este dor să joc fotbal. Încă sunt pasionat să fac acest sport, de asta vin zi de zi la antrenamente şi mă pregătesc. Cât timp sunt sănătos, îmi doresc să joc fotbal. Joc doar de plăcere. Pot să mai joc jumătate de an, un an, doi ani sau până la 40 de ani. Dacă sunt ferit de accidentări joc cât timp mă vor ţine picioarele, apoi voi pune stop. Nu voi veni să mă fac de râs, joc cât timp mă ajută corpul. Unde să mai plec, merg deja pe 36 de ani, am avut oferte şi acum, dar îmi este bine acasă, lângă familie. Am fost plecat timp de 20 de ani şi chiar nu mai vreau să plec. Am declarat de când am venit aici că nu mai vreau să plec.”
Când va agăța ghetele în cui, Costea plănuiește să dea sfaturi de pe marginea terenului: „Din iarnă mă înscriu să fac cursurile de antrenor cu licenţa A şi B. Acum am doar licenţa C. Am de câţiva ani licenţa la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, am masterul, modulul 1 şi 2 de pedagogie, tot ce este posibil. Chiar am fost recent să îmi ridic toate diplomele”.

Politica