vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii au toate atuurile să depășească „complexul FCSB”

CSU Craiova are ocazia de a-și consolida prima poziție în Liga 1, cu o victorie contra marii rivale

E greu să ajungi în vârf, dar mai greu e să rămâi acolo, este o lemă a fotbalului pe care CSU Craiova trebuie să o contrazică în acest weekend. Trupa lui Bergodi pornește cu prima șansă întâlnirea cu FCSB, având o grămadă de avantaje în raport cu adversarul.
Koljic și colegii săi sunt într-o formă remarcabilă, după ce au legat patru victorii la rând de la reluarea stagiunii. În comparație, trupa lui Bogdan Vintilă a scos 2 puncte în 12 posibile, pierzând ambele deplasări susținute din iunie încoace. Astfel, și moralul e de partea oltenilor. Dacă Alex Cicâldău și colegii săi au avut o săptămână la dispoziție să pregătească meciul, FCSB a jucat la mijlocul săptămânii, returul Cupei, cu Dinamo.
Atmosfera e total diferită în cele două tabere. La CSU e stabilitate, se visează la un obiectiv înalt. În vreme ce la FCSB e degringoladă: Becali a anunțat că Vintilă e pe făraș, apoi s-a răsucit, spunând că antrenorul va fi pe bancă în Bănie. Dennis Man numai la meciul din Bănie nu se mai gândește, după ce e „vândut” zilnic de patron în Premier League.
Toate evenimentele din preajma meciului au influențat și cotele la pariuri. Astfel, CSU e favorită, având 1.77 la victorie, în vreme ce FCSB are 3.85. Totul depinde de Bancu și coechipierii săi să confirme acest statut duminică, pe iarba verde de acasă.

Politica