miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali: „Rotaru e băiat deștept, dar îi dau un sfat!”

Duelul de duminică a fost precedat de un monolog al lui Gigi Becali îndreptat spre omologul de la cârma CSU.

După ce cu o săptămână în urmă își freca mâinile, bucuros că „s-a întors roata” și poate să facă jocurile la titlu, după ce echipa sa a ieșit de ceva vreme din această cursă, Gigi Becali s-a reorientat în relația cu Rotaru. Omul de afaceri bucureștean care conduce FCSB pare să fi trecut peste meciul de la Pitești, dintre Craiova și Viitorul, din 2017, care a decis titlul în favoarea trupei lui Gică Hagi. Atunci, în penultima rundă din play-off, oltenii au băgat în teren mai mulți juniori și au pierdut cu 1-0.
La Telekomsport, Gigi s-a apucat să-l perie pe Rotaru și să-i dea sfaturi specifice:
„Cât voi trăi, voi fi drept. Vreau să împlinesc dreptatea. Dacă nu împlinesc dreptatea, nu mai vreau să trăiesc. Rotaru e mai tânăr ca mine și nu vreau să-i dau o lecție pentru ce a făcut. Vreau să-i spun să nu mai facă ce a făcut! El nu e băiat prost! E băiat deștept că a făcut bani, a mers în cupele europene, a ajuns lider. E greu. Eu știu să apreciez ce a făcut un om ca Rotaru. 
E băiat deștept și îi dau un sfat: să fie drept și să împlinească dreptatea! Mai ales la fotbal e important să faci dreptate. Nu am nicio treabă cu CFR Cluj sau Craiova. Neluțu Varga și Mihai Rotaru nu se pot compara cu mine, din punct de vedere financiar. La altele poate sunt mai deștepți. Eu nu concurez cu nimeni, am ajuns la o vârstă la care am tot ce îmi doresc. Vreau doar să fiu drept”. 

Politica