vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distribuirea produselor alimentare şi de igienă s-a încheiat în timp record la Râmnicu Vâlcea

Distribuirea produselor alimentare şi de igienă din cadrul programului POAD 2020 de la Râmnicu Vâlcea s-a finalizat în mai puțin de o săptămână.
„Printr-o mobilizare exemplară a Municipalităţii motivată, în principal, de posibilele efecte negative cauzate de căldura excesivă, în decurs de mai puţin de o săptămână distribuirea produselor alimentare şi de igienă din cadrul programului POAD 2020 s-a finalizat. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a primit în gestiune de la Prefectura Vâlcea un număr de 950 de pachete cu alimente şi cu produse de igienă, din care s-au distribuit, pe liste iniţiale, conform dispoziţiilor transmise de la Guvern, celor 277 de beneficiari de venit minim garantat şi de alocaţii pentru susţinerea familiei”, se arată într-un comunicat al primăriei.
Celelalte pachete rămase au fost ulterior împărţite, până la finalizarea stocului, persoanelor cu handicap grav sau accentuat din municipiu – 631 de persoane, sau altor persoane aflate într-o situaţie de risc social evidenţiată prin anchetă socială – 42 de persoane. În unele cazuri – persoane nedeplasabile, care locuiesc în zonele limitrofe sau lipsite de posibilităţi financiare –  Municipalitatea a acordat sprijin inclusiv prin transportul la domiciliu a acestor pachete cu o greutate considerabilă.

Politica