sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova lui Koljic și Cicâldău!

Oltenia visează la titlu cu ochii larg deschiși grație celor doi marcatori

Ieri, a fost sărbătoare în tabăra olteană. Cei mai în formă jucători ai lui Rotaru, Koljic și Cicâldău, au împlinit 25, respectiv 23 de ani. Revenirea atacantului bosniac a coincis cu seria fantastică a oltenilor: 4 goluri în 4 meciuri. Dubla victoriei cu Astra, reușita cu Botoșani și golul care a deschis drumul succesului din Gruia, toate au fost semnate de Koljic.

De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău, deși mijlocaș, a fost excelent la finalizare în acestă stagiune, cu 12 goluri și în plus 7 pase decisive. Decarul oltenilor s-a dovedit piesă de rezistență în ascensiunea echipei pe prima poziție a clasamentului. Și-a trecut în cont două pase decisive cu Astra și Botoșani, precum și goluri esențiale în meciurile cu CFR Cluj și Mediaș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru i-a plătit lui Hagi 1 milion de euro pentru Cicâldău și a dat 500.000 euro pentru Koljic. La cum arată restartul sezonului par cei mai bine investiți bani de către patronul oltenilor. Mai ales dacă facem o comparație cu cele 1.5 milioane de euro pentru răscumpărarea lui Andrei Ivan. Cei doi jucători au fost sărbătoriți la mijlocul săptămânii, însă marele festin e așteptat duminică seara, cu FCSB.

Politica