joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB poate ajunge în Bănie cu un antrenor fără licența Pro!

Degringolada din tabăra bucureștenilor se prelungește înaintea duelului care poate duce CSU cu un pas mai aproape de titlu.

Partida CSU Craiova – FCSB a ajuns să aibă însemnătate doar pentru una dintre tabere, adică pentru olteni. Bucureștenii sunt ieșiți din lupta pentru titlu, iar rezultatele sub așteptări din ultima perioadă au dus la schimbarea antrenorului. Vintilă, cel care l-a impresionat pe Becali că e credincios, a fost mazilit de patron, iar lupta pentru poziția de antrenor principal pare a se da între fostul jucător Mihai Pintilii, care nu are licența Pro și Toni Petre, secundul lui Reghencampf.
Potrivit ultimei declarații a lui Becali, dată la ProX ieri după-amiază, Pintilii ar fi în pole-position pentru a o prelua pe FCSB: „O să vină toți, dar cred că Pintilii o să fie, el are cea mai mare autoritate la jucători. Nu e problemă că n-are licență, o are Toni Petre, o are Vintilă. Vintilă rămâne, el mă ascultă, că are de la duhovnic, e obligat să asculte, așa e între creștini.
Dacă luăm Cupa ce primă să ia Vintilă? Prima la stânga și prima la dreapta, atât. La mine nu ia nimeni bani dacă nu aduce bani. La mine trofeele nu contează, e doar slavă deșartă, doar banul contează. Dumnezeu a lăsat banul, cu banul faci milostenie, faci fapte bune. Cu trofeul nu faci nimic!”.
Partida CSU Craiova – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Politica