sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. S-a asfaltat în totalitate drumul de-a lungul Cheilor Coșuștei

S-a asfaltat Drumul Județean 671E, între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna). În weekend s-a încheiat procesul se turnare a primului strat de asfalt pe toată lungimea de 18,5 km. Acum, în zonă se poate circula în condiții foarte bune de trafic.
Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, le recomandă călătorilor să se aventureze pe acest traseu pentru a vizita Mănăstirea Coșuștea-Crivelnic, Podul lui Dumnezeu și Peștera Isverna.
„Natura a fost darnică de-a lungul Cheilor Coșuștei, iar mâna omului a completat din toate punctele de vedere peisajul minunat. Dacă vreți să vă bucurați zilele acestea de o oază de verdeață, de liniște și totodată, să vă încărcați de energie, puteți alege acest traseu de-a lungul căruia se află Mănăstirea Coșuștea-Crivelnic, Podul lui Dumnezeu și Peștera Isverna.
Mă bucur că s-a încheiat această etapă în această perioadă în care ne putem bucura de beneficiile acestui proiect”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Drumul proaspăt asfaltat traversează teritoriul administrativ al comunelor Ilovăț, Șișești și Isverna.

Politica