joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 30 iunie 2020. Balanțele trebuie să demonstreze ce pot la muncă pentru a se face remarcați

Berbec

Berbecii au parte de o zi neliniștită din cauza unor probleme din trecut. Astrologii vă sfătuiesc să nu mai fugiți de ele și să le faceți față. Numai așa vă veți regăsi liniștea.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astrele anunță semne bune în afaceri pentru tauri. Astrologii vă sfătuiesc să începeți afacerea pe care ați început-o și ați abandonat-o. Profitul nu va întârzia să apară.

Gemeni

Gemenii își deschid inima și mintea către o persoană. Este aceea persoană pe care o caută și la care visează de când se știu. Astrologii spun că se va lega o relație frumoasă cu această persoană.

Rac

Racii sunt foarte agitați în această perioadă. Agitația provine de la locul de muncă dar și din contextul actual în care ne aflăm. Astrologii spun că este nevoie de puțină medidație, iar totul va reveni la normal.

Leu

Leii riscă totul pentru a obține ceea ce vor. Este vorba despre aspectul sentimental. Fac mișcarea curajoasă ce le va aduce dragostea absolută, întrucât persoana vizată se află pe aceiași lungime de unde.

Fecioară

Pentru nativii din Fecioară totul merge conform planului până în cele mai mici detalii. Ziua este una lipsită de evenimente, astfel că acești nativi vor fi cum nu au mai fost demult, și anume veseli.

Balanță

Balanțele trebuie să demonstreze ce pot la muncă pentru a se face remarcați. Astrologii vă sfătuiesc să vorbiți mai mult, să percutați mai repede la spusele șefului, astfel încât soarele va răsării și pe strada dumneavoastră. Ar putea urma o avansare în funcție.

Scorpion

Scorpionii beneficiază de câteva zile libere, astfel că vor petrece, după mult timp, zile frumoase alături de familie. Preferați să petreceți aceste zile în casă, alături de toți cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii visează cu ochii deschiși la vacanța care va începe în câteva zile. Vor petrece concediul peste mări și țări, astfel că există oarece temeri în ceea ce privește contextul sanitar.

Capricorn

Capricornii au parte de o surpriză de zile mari. Un admirator secret își face cunoscute sentimentele față de ei. Astrologii spun că această persoană este de toată încrederea.

Vărsător

Vărsătorii se află în centrul unui scandal, ceartă începută fără voia și știrea lor. Scandalul este aplanat de unul dintre șefi, căci acolo se desfășoară, la serviciu, care nu pleacă urechea la bârfele colegilor.

Pești

Peștii se simt extenuați, chiar dacă au avut parte de un weekend liber și este doar a doua zi de muncă din săptămână. Este nevoie de câteva zile de concediu pentru a vă putea reâncărca bateriile așa cum ar trebui.

Politica