vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Razie a polițiștilor rutieri și a mascaților în Balș. 15 permise reținute

În weekend, poliţiştii Serviciului Rutier, sprijiniţi de cei din Balş şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt, au reținut 15 permise auto în cadrul unei acţiuni în trafic desfășurate în Balș și comunele arondate. 12 șoferi au rămas fără permis pentru că se aflau la volan în stare de ebrietate.
Polițiștii rutieri și mascaţii au fost prezenți sâmbătă în trafic pentru a preveni producerea accidentelor prin disciplinarea conducătorilor auto și conștientizarea acestora asupra riscurilor la care se expun încălcând legislația rutieră.
În timpul raziei, oamenii legii au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Dintre acestea, 12 au fost pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru depășirea vitezei legale admisă pe un sector de drum cu mai mult de 50 kilometri pe oră și două pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.
Unul dintre şoferii băuţi lăsaţi fără permisul auto este un bărbat de 49 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Județean 643 A, în comuna Vulpeni. La testul cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,46 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, scrie Evenimentul de Olt.
Pe lângă cele 15 permise de conducere, polițiștii rutieri au retras și patru certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea condițiilor efectuării inspecției tehnice periodice.

Politica