Conecteaza-te cu noi

Actualitate

O tânără de 17 ani și-a jefuit părinții și a fugit de acasă

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Peștișani, a sunat la poliție după ce fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame.
„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt. La plecare aceasta era îmbrăcată în pantaloni de blugi albaștri, tricou negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri. Aceasta prezintă o cicatrice post-operatorie la nivelul abdomenului”, informează IPJ Gorj.
Semnalmentele tinerei: înălţime: 1,60-1,65 m, greutate 45-50 kg, ten închis, păr lung castaniu, ochi albaștri şi faţă ovală.
„Minora a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

Continue Reading