Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova. Cinci creșe, cu un număr restrâns de copii, se deschid la începutul lunii iulie

Publicat

pe

Cinci creșe, cu un număr restrâns de copii, se vor deschide începând din data de 01.07.2020, în conformitate cu Ordinul 1976/4518/3936/2020 pentru copiii înscriși deja la creșe, care nu au împlinit vârsta de 3 ani la data menționată anterior.

Cele cinci creșe sunt: Creșa 4 – str. Ion Țuculescu nr. 2, Creșa 5 – str. Elena Farago nr. 17, Creșa 6 – Aleea Ghețișoarei nr. 11, bl. 165A, Creșa 7 – str. Ștefan Velovan nr. 4 și Creșa 8 – str. Revoluției nr. 15.
Părinții care doresc să vină cu copiii în creșă sunt obligați să respecte măsurile de igienă și comportament pentru aparținători.
Părinții trebuie să completeze o declarație/cerere pe proprie răspundere, pe care o vor descărca de pe site-ul instituției www.spmscmc.ro și o vor depune pe e-mail serviciului: serviciulpublic_crese@yahoo.com sau la sediul instituției din strada Unirii nr. 45, până vineri 26.06.2020, ora 14.00.

În cazul în care numărul cererilor va depăși capacitatea creșei, reprezentanții Serviciului Public Creșe vor desfășura un proces de selecție în baza următoarelor criterii:
– Copiii proveniți din familiile monoparentale, al cărui părinte are loc de muncă stabil și este necesară prezența acestuia zilnică la serviciu;
– Copiii proveniți din familii ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezența zilnică la serviciu;
– Copiii gemeni, tripleți, frați ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezența zilnică la serviciu.
La cererea de înscriere, se va atașa adeverința eliberată de angajator din care să rezulte obligativitatea prezenței la serviciu.

Ulterior aprobării cererii, copiii care vor începe creșa, anunțați telefonic, vor prezenta avizul epidemiologic de intrare în colectivitate, eliberat de către medicul de familie.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.