joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Transport local gratuit pe traseele RAT pentru elevii din Craiova

Toți elevii din Craiova vor avea acces gratuit în mijloacele de transport în comun, pe toate traseele RAT, pentru restul anului. Școlarii vor circula cu ajutorul abonamentului lunar de călătorie, care va fi eliberat în baza carnetului de elev.

În proporție de 50%, transportul va fi decontat de către Primăria Municipiului Craiova, urmând ca unitatea școlară să acopere restul de 50%.

Abonamentul lunar de călătorie le va fi eliberat elevilor în baza carnetului de elev, vizat prin ștampilă pentru anul în curs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local, elevii din învățământul preuniversitar vor solicita centrelor de emitere a documentelor de transport, aparținând RAT Craiova, în baza carnetului de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampilă pentru anul în curs, eliberarea abonamentului lunar de călătorie pentru transportul local”, a transmis directorul RAT Craiova, Sorin Manda.

Abonamentele emise de RAT Craiova, în baza documentelor solicitate, au valabilitate de la data solicitării de către fiecare beneficiar până în ultima zi a lunii respective.

Politica