vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Comisarul șef Victor Vladu, numit la comanda Poliției Slatina

Victor Vladu, fostul comandant al Secției de Poliţie Rurală Verguleasa este noul şef al Poliţiei municipiului Slatina. Comisarul șef Victor Vladu a fost numit șef al Poliţiei Slatina după ce comisarul şef Mihai Mihalache, care ocupa această funcţie anterior, a fost numit inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Numirea noului şef al Poliţiei Slatina, Victor Vladu, s-a făcut de miercuri, 17 iunie, acesta fiind împuternicit în funcţie până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului.
„Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 17 iunie 2020, comisarul șef de poliție Vladu Victor a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției municipiului Slatina, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului”, se arată într-un comunicat remis de IPJ.
Comisarul şef Victor Vladu a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 1994. Timp de 10 ani de la absolvire și-a desfășurat activitatea ca ofițer de ordine publică în cadrul Poliției municipiului Slatina, după care a fost ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Din anul 2011, ofiţerul de poliţie a ocupat funcția de șef al Secției de Poliție Rurală Verguleasa. De la începutul lui 2019, pentru un an, comisarul șef Victor Vladu a fost împuternicit adjunct al șefului Poliției Slatina, scrie Evenimentul de Olt.
În prezent, Victor Vladu îl înlocuiește din funcţie pe comisarul şef Mihai Mihalache, care de la comanda Poliţiei Slatina a trecut la şefia Poliţiei Olt, pentru o perioadă de trei luni.

Sursă foto: Evenimentul de Olt

Politica