Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus

Publicat

pe

Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa încă de ieri că este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor, a fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce s-a confirmat că este pozitiv, susțin surse medicale în exclusivitate pentru gandul.ro

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost foarte activ în ultimele săptămâni, dar de câteva zile starea de sănătate i se depreciase. Interpretul  a pus problemele medicale pe seama faptului că ar fi răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

În cursul zilei de miercuri a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în urmă cu puține momente ar fi fost transportat la spital – conform surselor noastre – după ce testele au evidențiat faptul că este pozitiv.

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui nu acuzase nicio problemă. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat miercuri dimineață Marcel Pavel.

Continue Reading