sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Alți patru olteni s-au vindecat de COVID-19

În ultimele 24 de ore, alți patru olteni infectați cu noul coronavirus au fost declarați vindecați. Și numărul celor depistați pozitiv a crescut în ultima zi. Alte trei persoane au fost confirmate, bilanțul ajungând la 136 de cazuri în Olt.

Potrivit datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică Olt, din totalul de 136 de persoane confirmate pozitiv cu virusul COVID-19 de la începutul pandemiei, 94 s-au vindecat până în prezent, iar 34 sunt în continuare în spital. Din nefericire există şi opt pacienţi care au murit din cauza acestei boli. Toți cei decedați sufereau și de alte afecțiuni.

La nivelul județului Olt încă există 20 de persoane aflate în carantină instituţionalizată în centrele special amenajate în judeţ, dar şi 2.413 aflate în izolare la domiciliu. Dintre cei care au obligaţia de a respecta măsura autoizolării, aproape 1.600 au fost verificaţi de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali. Nu s-au constatat abateri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De la începutul pandemiei, 3.426 de olteni au fost testați pentru depistarea virusului COVID-19, 35 de probe fiind recoltate de la ultima raportare.

Politica