marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident pe Centura de Nord a Craiovei

Update/ ISU Dolj anunta ca cele trei persoane, doua femei, de 60 ani si 63 ani, si un barbat de 60 ani, din Timisoara, aflate in autoturism au decedat.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs dupa ce „un barbat care conducea un autoturism pe DN 65F, dinspre Isalnita, ar fi patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un tir, care in urma impactului s-a rasturant in afara partii carosabile. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, fiind efectuate verificari in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.”

In autoturism se aflau 3 persoane acestea fiind incarcerate. Conform ISU Dolj, pana in acest moment a fost scoasa o persoana si se lucreza pentru descarcerarea celorlalte 2 persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Impact violent intre un autoturism si un TIR care transporta haine si umerase. Patru persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava. „Accident rutier, 4 victime, pe Centura de Nord, Tancodrom, intervine Smurd si Atpvm Det.1 Craiova, Descarcerare Sct.Craiova si SAJ Dolj.” – anunta ISU Dolj.

Traficul rutier in zona este blocat.

Revenim

Politica