sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Parcare nouă în zona fostului Combinat de Celuloză și Hârtie

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, a propus un proiect de construire a unei noi parcări în zona industrială a fostului Combinat de Celuloză și Hârtie. Parcarea va fi construită pe o suprafață de 6.300 de mp.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel și viceprimarul Daniel Cîrjan s-au deplasat marți la fața locului pentru a vedea zona unde se va construi parcarea.

„Mă bucur să văd această inițiativă care vine în sprijinul salariaților de pe această platformă, unde se află cel mai mare angajator din municipiul Drobeta Turnu Severin. Locurile de parcare nu ar trebui să fie o problemă pentru nici un angajat din municipiul nostru, iar aici din fericire există suficient teren, unde poate fi amenajată o parcare generoasă”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt cei aproximativ 4.000 de angajați care își desfășoară activitatea în zonă, printre care se numără și cei de la Sumitomo Bornetze, cel mai mare angajator din județul Mehedinți.

„Este cu atât mai importantă această investiție cu cât în această zonă vor mai fi pe viitor atribuite loturi de teren pentru investitorii care intenționează să dezvolte o afacere și să realizeze locuri de muncă în Drobeta Turnu Severin. Toată această zonă este importantă pentru activitatea comercială a județului Mehedinți, nu doar a municipiului, și tocmai de aceea trebuie să găsim soluțiile optime de a sprijini atât angajatorii, cât și angajații din această zonă comercială”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Politica