luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Tânăr din Slatina, prins drogat la volan

Un tânăr de 25 de ani, din Slatina, a fost prins de polițiști, miercuri după-amiază, pe o stradă din oraș, în timp ce conducea un autoturism sub influența drogurilor.

Oamenii legii l-au oprit pe tânăr pentru un control de rutină. Testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, scrie olt-alert.ro

„În această după-amiază, în timp ce acționau pentru verificarea respectării măsurilor impuse de ordonanțele militare și pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul, care se deplasa pe strada Mănăstirii, din municipiul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, a fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt. inspectorul principal Alexandra Dicu.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica