vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Trei vâlceni au fost vindecați de COVID19

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, luni dimineața, 3 persoane din județ au fost declarate vindecate de coronavirus şi externate. Înainte de vindecarea celor trei, în Vâlcea erau nu mai puțin de 13 oameni infectați cu noul virus. Totodată, până de Florii, 573 persoane se aflau în carantină instituționalizată și 1.831 în autoizolare și monitorizare la domiciliu.
„Persoanele aflate în izolare la domiciliu și cele aflate în centrele de carantină nu prezintă până în acest moment simptome respiratorii compatibile cu infecția COVID-19. Menționăm că până la aceasta oră, în județul Vâlcea, sunt 13 persoane diagnosticate cu noul coronavirus. De asemenea, până la momentul actual avem un număr de 3 persoane vindecate și externate, celelalte fiind monitorizate în permanență în unități sanitare, în prezent având o evoluție staționară”, se arată într- un comunicat al Prefecturii Vâlcea.
În weekend, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea au realizat nouă misiuni de transport în care au fost însoțite un număr de 65 de autovehicule și 21 de misiuni de verificare la domiciliu, fiind verificate 307 persoane.

Politica