luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Amenzi de peste 330.000 lei pentru nerespectarea restricţiilor stabilite de ordonanţele militare

Peste 200 de sancţiuni, în valoare de 334.000 de lei, au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de echipele mixte de control persoanelor care nu au respectat restricţiile stabilite de ordonanţele militare privind condiţiile de circulaţie.
Astfel, forţele de ordine constituite din poliţişti, jandarmi, militari şi poliţişti locali au efectuat în continuare controale şi verificări, în contextul impus de starea de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi acţiuni de asigurare a pazei locaţiilor de carantinare.

Potrivit Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) Gorj, „În ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat 210 sancţiuni, în valoare de 334.000 lei, persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de ordonanţa militară referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia. Centrul judeţean de coordonare şi conducere a intervenţiei face apel către cetăţeni să respecte întocmai recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile ordonanţelor militare. Populaţia trebuie să conştientizeze faptul că reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei” .

La nivel judeţean, în prezent, sunt 595 de persoane în carantină şi alte 1.262 în autoizolare la domiciliu, numărul fiind în scădere comparativ cu zilele anterioare, informează Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, din cele 7 cazuri confirmate pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul judeţului Gorj, 5 persoane au fost declarate vindecate şi externate.

Politica