vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense

Berbec: Este o zi cu trăiri intense, momente speciale, care îți vor rămâne în memorie o vreme destul de îndelungată. De aceea, ar fi bine să îți propui să fii generos și omenos în tot ce faci.

Taur: Ai parte de o ocazie rară de a limita anumite aspect ale personalității tale, cele care dăunează bunei înțelegeri cu ceilalți și știi prea bine cât timp ți-ai dorit acest lucru.

Gemeni: Chiar dacă sunt și mai multe contradicții între ceea ce poți face și ceea ce îți este permis de cei cu autoritate, ar fi bine să îți dovedești creativitatea și să te descurci cu ce ai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Relația cu familia, și nu numai, poate intra pe o curbă ascendentă pe care nu ai mai trăit-o demult. Este o ocazie de a face acest lucru așa cum trebuie, nu ai voie să o ratezi.

Leu: Discuțiile pe un ton ridicat nu duc la nimic bun, iar pe fondul acestei zile care inflamează totul, ar fi bine să le eviți, la fel și deciziile despre care știi deja ce efecte vor avea.

Fecioară: Situațiile pe care le trăiești acum apasă pe punctele tale cele mai sensibile, dar este de ajuns să devii conștient de acest lucru, ca să limitezi efectele negative.

Balanță: Poate fi mai dificil, decât de obicei, să ajungi la o înțelegere cu partenerii, de orice fel. Evident, soluția nu este să forțezi nota, chiar dacă ești convins că ai dreptate.

Scorpion: Ceea ce nu se vede îți provoacă cele mai mai temeri, dar chiar și așa le vei putea controla, mai ales dacă vei dori să faci un efort conștient, în acest sens.

Săgetător: Ai șansa de a lăsa în urmă acele tenebre sufletești care te-au împiedicat să te dezvolți întotdeauna sau de la un timp încoace.

Capricorn: Ai nevoie de rădăcini puternice pentru a rezista pe orice vreme, mai ales în aceste vremuri grele, iar rădăcinile tale sunt în familie, acolo unde ar trebui să fie și grija și atenția ta.

Vărsător: S-au strâns multe motive de îngrijorare, unele tind să se transforme în frici, iar altele în comportamente stabile de care nimeni nu are nevoie, într-o asemenea măsură.

Pești: Tensiunile zilei de astăzi pot scoate la lumină principalul motiv al stresului intens pe care îl trăiești, problema veniturilor din munca proprie.

Politica