vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Băile Olăneşti a luat măsuri pentru protejarea locuitorilor din oraș

Autoritățile locale din Băile Olăneşti au luat măsuri pentru protejarea locuitorilor din oraș. Deciziile au fost luate pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu coronvirus. Astfel, primăria le aduce la cunoștință cetățenilor că Agenţia de Plăţi și Intervenţie în Agricultură (APIA) a anunţat suspendarea cererilor unice de plată aferente anului 2020.
Totoată, se menţine valabilitatea documentelor eliberate de către autoritatea publică locală care expiră pe perioada stării de urgenţă.
Pentru persoanele autoizolate la domiciliu, Primăria oraşului Băile Olăneşti va asigura aprovizionarea acestora cu alimente, apă potabilă, medicamente prin asistentul social. Pentru îndeplinirea acestei responsabilități asistentul social va prelua solicitările şi contravaloarea bunurilor necesare – respectiv alimente, apă potabilă, medicamente, de la persoanele pentru care s-a dispus măsura autoizolării.
„Persoanele care sosesc în localitatea Băile Olăneşti din ţările cu mai mult de 500 de cazuri confirmate, au obligaţia să anunţe medicul de familie precum şi asistentul social din cadrul Primăriei oraşului Băile Olăneşti, consilier juridic Șerban Maria Irina, număr de telefon 0769004465”, se arată într-un comunicat al primarului din Băile Olăneşti, Vasile Sorin Vasilache.

Politica