marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Martic a lăsat CSU pentru CFR! „Eu așa am auzit!” Mutarea fundașului în Gruia e confirmată chiar de un conducător al oltenilor

Ivan Martic și Mihai Rotaru s-au așezat la masa negocierilor și nu au bătut palma pentru prelungirea acordului. Mai mult, au stabilit chiar rezilierea, cu trei luni înainte de expirarea contractului. Gică Craioveanu, directorul de imagine al CSU Craiova, a spus că următoarea destinație a jucătorului este CFR Cluj: „Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR Cluj. Martic era foarte greu de ținut. Avea propuneri mult mai bune decât ce i-am oferit noi. În plus, nici soția sa nu s-a acomodat bine în Craiova”.

La dorința expresă a soției Katharina, care nu s-a acomodat deloc cu orașul, Martic stabilise să părăsească Bănia încă din vara trecută. De altfel, la ultima întâlnire cu media la care a fost prezent, Martic a dat de înțeles că nu ar mai vrea să continue la Craiova: „M-am gândit la propunerea de prelungire a contractului, i-am şi spus patronului ce-mi doresc, dar nu vreau să fac public. Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă”.

Martic a venit în Bănie din postura de jucător liber, după expirarea acordului cu Rijeka, în 2017. A îmbrăcat tricoul alb-albastru în 75 de meciuri, marcând 5 goluri și oferind 7 pase decisive. La data de 30 iunie i-ar fi expirat acordul cu clubul lui Rotaru.
În cazul în care informația oferită de Craioveanu corespunde realității, la CFR Cluj, Martic se va bate pe poziția de titular cu Cristi Manea, Alex Chipciu și Mateo Susici. Ar fi a doua lovitură dată de echipa din Gruia rivalelor la titlu, după ce l-a achiziționat gratis pe potarul Cristi Bălgrădean, de la FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Telekomspot, Basarab Panduru anticipase o mutae: „Păi, trimite-l la CFR şi o să joace Martic la CFR de n-ai treabă. Cu ochii închişi joacă acolo. Joacă oriunde, nici nu mai vorbeşti acolo (n.r. – FCSB), că dacă spui că este Ovidiu Popescu fundaş dreapta sau Roman fundaş dreapta. Adică Martic e clase peste… Sănătoase! Îl pui căpitan de echipă între ăştia trei acolo, e căpitan de echipă. Nu are cum să-ţi lipsească. Dar crezi că ei nu ştiu? Ştiu şi ei. Noi le spunem aici, dar ştiu şi ei”.

Politica