sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România a ajuns la 47 de cazuri de infectaţi cu coronavirus

UPDATE: ​Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate joi dimineață, bilanțul îmbolnăvirilor cu COVID-19 ajungând în România la 49. Anunțul a fost făcut de managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel. Cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus sunt în București, respectiv 22.

Conform sursei citate, cei doi pacienți, confirmați azi cu COVID-19, sunt un bărbat și o femeie din Capitală. Ambii sunt persoane care au intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani, ofițer în rezervă al MAI care a fost internat la Spitalul Gerota și care nu a spus că a călătorit în Israel.

Două noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri seara în România, ridicând bilanțul la 47 de pacienți infectați cu Covid-19, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este vorba despre o femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie, și de un bărbat de 48 de ani din București, contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

18 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19, miercuri, în România. În total, din cei 45 de pacienți confirmați oficial, 20 sunt din București. Șapte dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Numărul total de cazuri COVID-19 confirmate la nivel global a depăşit 118.000. De asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la aproape 4.300 în cursul zilei de miercuri, potrivit CNN.

Situația s-a agravat și în SUA, unde au fost confirmate 1.267 de persoane infectate cu 2019-nCoV.

Cazurile sunt răspândite pe teritoriul a 43 de state americane, dar afectează și Washington DC. Bilanțul morților în SUA a ajuns la 38.

Politica