joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 12 martie 2020. Gemenii se îndrăgostesc până peste cap de o persoană apropiată

Berbec

Nativii Berbec au de dat explicaţii. Dacă aţi greşit faţă de persoana iubită, trebuie să găsiţi o cale pentru a vă fi iertate păcatele. În cazul în care aţi călcat strâmb, aţi trădat încrederea ori aţi dat dovadă de infidelitate, ar fi indicat să vă deschideţi sufletul, să fiţi sinceri şi să recunoaşteţi, doar aşa veţi mai primi o şansă. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi pot petrece timpul liber în compania celor apropiaţi. Mergeţi la un eveniment, o zi de naştere, găsiţi un motiv de petrecere şi daţi drumul distracţiei. Astrologii anunţă o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, s-ar putea să fiţi stresaţi la serviciu, aşa că trebuie să vă reîncărcaţi bateriile cu multă bună-dispoziţie.

Gemeni

Gemenii se îndrăgostesc până peste cap de o persoană apropiată. Aveţi curaj şi vorbiţi despre sentimentele voastre, căci s-ar putea ca totul să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste. Mai devreme sau mai târziu veţi înţelege ce înseamnă iubirea adevărată.

Rac

Nativii Rac vor primi o veste foarte importantă în această zi. S-ar putea ca un prieten apropiat să aibă nevoie de ajutorul vostru într-o anumită situaţie. Daţi dovadă de bunătate, înţelegere şi oferiţi-i sprijinul vostru. Spre seară vă puteţi relaxa în interiorul casei, vă puteţi pune ordine în gânduri. 

Leu

În această dimineață îmbrăcați-vă în haine care vă pot permite să mergeți de la o întâlnire de afaceri la o petrecere sălbatică, deoarece aceasta va fi o zi extinsă și plină de oportunități. Nu știi niciodată unde te va duce o conversație, mai ales astăzi, deci trebuie să fii pregătit pentru orice. Prieteniile pot fi create dintr-un capriciu și, de asemenea, se pot încheia (fără sentimente grele) în acest fel. Alătură-te unui grup. Chiar dacă nu aveți nimic de spus, veți fi în mod natural bineveniți.

Fecioară

Încă de la începutul zilei ai putea extrage toată energia oamenilor din jurul tău. Tristețe, fericire, mânie, teroare, toate aceste emoții diverse vor veni astăzi la tine. La început, va fi revigorant să simți ce se întâmplă în jurul tău, atât de mult, dar în curând ar putea deveni obositor. Renunţă la prezenţa altora, după amiază, și pleacă undeva de unul singur. Te va ajuta să recâștigi echilibrul între tine și lumea exterioară.

Balanţă

Trăind o viață generoasă, devii o inspirație pentru oamenii din jurul tău. Cineva din cercul tău social care este cunoscut pentru a fi inflexibil își dă seama brusc că nu e singura persoană de pe pământ. Influența ta se lărgește și poate începe să afecteze și oameni în viața ta profesională. Calitățile voastre de conducere nu trebuie ascunse. Trebuie să le dețineți și să le folosiți.

Scorpion

Starea ta de spirit se poate balansa înainte și înapoi ca un pendul, astăzi, iar reacțiile tale emoționale ar putea să nu fie întotdeauna în concordanță cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu vă mirați dacă vă treziţi că râdeți isteric la un comentariu plictisitor, sau că plângeți în timpul unei reclame. Emoțiile tale vor fi foarte aproape de suprafață și imprevizibile.

Săgetător

Succesul pe care îl va avea echipa din care faci și tu parte se datorează și ție. Nu lăsa natura ta umilă să te împiedice să fii mândru de ceea ce ai relizat. Ești omul de bază al echipei, iar încrederea în tine te va ajuta să câștigi și mai mult. Șeful tău ar vrea să-ți afle secretele, așa că nu rata ocazia și lasa-l să-ți vină în ajutor. O promovare este bine-venită oricând.

Capricorn

O persoană dragă ție trece printr-o perioadă destul de grea. Este instabilă emoțional, iar o simplă glumă pe care ai încerca să o faci cu ea se poate transforma într-o ceartă. Nu-i lua personal toate reacțiile. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-ai aflat încă, iar asta te va face să o judeci aspru. Nu lăsa schimbările ei extreme de comportament să te afecteze și încearcă să o ajuți cât de mult poți. O plimbare în aer liber vă poate ajuta foarte mult.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, veștile rele nu se opresc să vină. Rudele apelează la voi pentru că au mare nevoie de ajutor. Nu vă abandonați familia și nu amânați o întâlnire cu ei. Faceți-vă timp și treceți să vedeți de ce au nevoie. Deschideți-vă sufletul și spuneți tot ce vă macină. O sa fiți surprinși cu câtă căldură o să vă primească.

Pești

Calmul pune stăpânire pe viața emoțională a peștilor. Relația cu partenerul de viață se schimbă radical, iar toate momentele tensionate dintre voi sunt date uitării. Nu lăsați răutățile din jur să alunge pacea care s-a instalat între voi. Luați cina împreună și încercați să alegeți un loc cât mai intim. Puțin romantism nu strică niciodată.

Politica