luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova tremură și în Grupa Galbenă

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a ratat calificarea în Top 6 și are un obiectiv clar în acest moment: primul loc în Grupa Galbenă. Totuși, craiovenii nu reușesc să se mențină pe prima poziție. În ultima partidă disputată, trupa din Bănie a pierdut la diferență mică meciul cu BCM U Pitești, scor 76-72. Partida s-a jucat în Trivale și a contat pentru etapa cu numărul 5 din Grupa Galenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

SCM U Craiova: Monyea Pratt – 17 puncte, Dragos Diculescu – 16 puncte, Omari Gudul – 16 puncte, Derrick Low – 11 puncte, Nenad Sulovic – 6 puncte, Tyler Laser – 4 puncte, Bogdan Tibirna – 2 puncte, Porter Troupe.

Înfrângerea a fost cu atât mai grea cu cât adversara a trecut pe primul loc. Piteștenii sunt principalii contracandidați la prima poziție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele etapei cu numărul 5:

CSM Focșani – CSO Voluntari 38-67

CSM Mediaș – CSM Galați 67-74

BCMU Pitești – SCM U Craiova 76-72

În runda următoate, elevii lui Aco Todorov vor da piept cu CSM Focșani, duminică, 15 martie, de la ora 19.00. Cei de la Focșani sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar 5 puncte acumulate. Următoarele meciuri vor fi foarte grele pentru Craiova. Oltenii sunt obișnuiți să fie susținuți din tribune, dar Federația de Baschet a decis ca până pe data de 31 martie 2020, meciurile să se desfșoare fără public. Astfel, duelurile craiovenilor cu CSM Focșani și cu CSM Mediaș se vor disputa cu porțile închise.

Politica