vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noapteșa, surpriza optimilor

Optimile de finală ale Cupei României la Fotbal – faza județeană Mehedinți au scos Viitorul Șimian din cursa pentru trofeu.

Fosta câștigătoare a competiției, din 2018, a fost învinsă de liderul din Liga a 5-a, AS Noapteșa, care s-a impus cu 5-3, rezultat prin care a acces în sferturile de finală. În celelalte jocuri, favoritele au câștigat la scoruri categorice. Astfel, Inter Salcia a trecut cu 9-1 la ASG Hinova, CS Strehaia s-a impus cu 9-2 la Crăguiești, iar Recolta Dănceu a învins, tot în deplasare, cu 5-0 Viitorul Cujmir. AS Turnu Severin și AS Obârșia de Câmp au acces de asemenea în sferturie de finală, după ce a câștigat cu 4-2 la Căzănești, respectiv 2-1 la Dârvari. Partida Avântul Bistrița – Victoria Vânju Mare, scor 1-2 pe teren, a fost în cele din urmă câștigată de echipa-gazdă, la „masa-verde”, deoarece adversarii au folosit 2 jucători aflați în stare de suspendare.

Sferturile de finală vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, după următorul program: AS Turnu Severin – AS Obârșia de Câmp (sâmbătă, ora 15:00 Stadion Schela-Ștrand), Pandurii Cerneți – Recolta Dănceu (sâmbătă, ora 15:00), AS Noapteșa – CS Strehaia (duminică, ora 11:00)și Avântul Bistrița – Inter Salcia (duminică, ora 15:00).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele optimilor de finală

Avântul Bistrița – Victoria Vânju Mare 0-3

Inter Crăguiești – CS Strehaia 2-9

AS Noapteșa – Viitorul Șimian 5-3

Știința Broșteni – Pandurii Cerneț 1-3

ASG Hinova – Inter Salcia 1-9

Coșuștea Căzănești – AS Turnu Severin 2-4

Viitorul Dârvari – AS Obârșia de Câmp 1-2

Viitorul Cujmir – Recolta Dănceu 0-5

Politica