vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost confirmat al cincilea caz de coronavirus în România

UPDATE Al șaselea caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba despre o persoană de 71 de ani, din Suceava.

A fost confirmat al cincilea caz de coronavirus în România. Pacientul are 16 ani şi este nepotul bărbatului din Timişoara diagnosticat marţi cu Covid-19.

Tânărul era deja izolat la domiciliu, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

35 de persoane sunt în carantină în acest moment pe teritoriul României din cauza suspiciunii că ar fi putut intra în contact cu virusul, iar alte 10.094 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală

În cursul zilei de ieri, 3 martie, au fost înregistrate 67 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112 şi 977 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetăţenilor.

Reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE. De asemenea, cetăţenii români din străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

C

Politica