vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajată a Primăriei Malu Mare, agresată de colegi

O angajată a Primăriei Malu Mare a fost agresată de doi colegi, poliţia deschizând dosar penal pentru ultraj în acest caz. Roxana Fiertu, în vârstă de 33 ani, este angajată pe funcţia de consilier juridic în cadrul Primăriei. Agresorii sunt şoferul primăriei şi un alt bărbat, angajat al unei firme cu care Primăria Malu Mare are contract pe cadastrare.

Conflictul a început acum câteva zile. Consilierul juridic a refuzat să semneze documente pentru cadastrarea unor terenuri din comună care nu ar avea proprietar, fiind vorba despre dosare care se află la instanţă.

Dacă iniţial a fost vorba doar despre jigniri, luni Roxana Fiertu spune că a fost agresată şi fizic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La aceste dosare eu am făcut întâmpinare şi am supărat, se pare, mai multe persoane. M-au împins, nu m-au lăsat să ies din birou şi m-au jignit”, a precizat Roxana Fiertu.

Tânăra a declarat că a fost informat şi primarul dar pentru că nu s-au luat măsuri a depus plângere la poliţie.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani, din Craiova, a avut un conflict cu 2 barbati, in timp ce se afla in primaria din Malu Mare, unde lucreaza ca functionar public.
La fata locului s-au deplasat politistii, care au identificat persoanele implicate in altercatie, fiind vorba de 2 barbati de 40 si 53 de ani, ambii din Malu Mare.
Din datele obtinute pana in prezent, cei doi i-ar fi adresat cuvinte jignitoare femeii in varsta de 33 de ani, fapt pentru care au fost sanctionati contraventional de politisti, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de injurii si cuvinte jignitoare.
De asemenea, persoana vatamata s-a prezentat la sediul postului de politie, unde a declarat ca ar fi fost agresata fizic, in cauza fiind astfel intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ultraj”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
Dosarul penal urmeaza sa fie inaintat unitatii de parchet competente cu efectuarea cercetarilor.

Politica