duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Start în play-off: CSU Craiova primește vizita celui mai facil adversar!

CSU Craiova debutează duminică, de la ora 19:15, în play-off-ul Ligii 1, ediția 2019-2020. O va face pe teren propriu, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. Fie că a fost Pițurcă la cârmă, fie Papură, CSU a câștigat clar duelurile cu ardelenii din timpul stagiunii regulate. A fost 3-2 în orașul sibian, iar în retur s-a terminat 3-1, pe Oblemenco.
Papură va trebui să se descurce în weekend fără ajutorul lui Cosic și Martic, ambii suspendați, fără Acka, accidentat, în vreme ce Bălașa e incert. Antrenorul oltenilor nu-și face probleme, fiind mulțumit de lotul pe care i l-a pus la dispoziție patronul Rotaru: „Avem 24 de jucători, iar cei la care vom apela vor face față. Pentru asta sunt legitimați la Universitatea Craiova. Nu este ușor. Nu este nici o tragedie. Fiecărui jucător îi vine rândul să joace. Dielna s-a pregătit cu noi. Vom vedea care va fi starea lui duminică”.
Papură consideră că play-off-ul e o întrecere complet diferită față de campionatul clasic: „Deja este o altă competiție. Trebuie să fim concentrați. Va fi un meci diferit. Sper să ne capacităm bine. E obligatoriu. Eșec sau victorie, trebuie să faci tot ce depinde de tine să câștigi următorul meci. Rezultatul nu a fost favorabil cu CFR, dar trebuie să muncim, să arătăm atitudine. Vom vedea, trebuie să ne autodepășim. Avem șansele noastre”.
CSU Craiova se află pe locul 2, la trei puncte în urma celor de la CFR Cluj, în timp ce Mediaș ocupă poziția a cincea a clasamentului.

Liga 1 – play-off – etapa 1
Sâmbătă, 29 februarie, ora 20:30
FC Botoșani – FCSB
Duminică, 1 martie, ora 19:15
CSU Craiova – Gaz Metan Mediaș
Luni, 2 martie, ora 20:30
CFR Cluj – Astra

Clasament play-off:
1. CFR Cluj 26 p
2. CSU Craiova 23
3. FC Botoșani 23
4. FCSB 22
5. Gaz Metan 22
6. Astra Giurgiu 21

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica