vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” s-au calificat la etapa naţională a celui mai mare concurs de robotică din țară

Elevii Colegiului Tehnic Ion Mincu, din Târgu Jiu, s-au calificat în etapa naţională a celui mai mare concurs de robotică din Romania. Echipajul a trecut la un alt nivel și solicită sprijin oamenilor de afaceri din oraș.

Faza naţională se va desfăşura la Cuj Napoca în luna martie, iar coordonatorii elevilor invită oamenii de afaceri din Târgu-Jiu să sprijine echipa, pentru că sunt costuri mari cu deplasările în ţară.

„Acest lucru a fost posibil prin efortul susţinut al elevilor şi coordonatorilor pasionaţi de robotică. Competiţia regională s-a desfăşurat la Timişoara şi a reunit 48 de echipe din Oltenia şi Banat. Echipa Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, TeamPhoenix, a reuşit calificarea la faza naţională ce se va desfăşura la Cluj Napoca în luna martie. Deoarece sunt costuri cu deplasările în ţară, coordonatorii elevilor invită oamenii de afaceri din Târgu-Jiu să sprijine echipa. Târgu-Jiul va fi reprezentat, la etapa naţională a competiţiei ,de două echipe: Team Phoenix de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” şi Tea Borgs de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, a transmis conducerea Colegiului Ion Mincu printr-un comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: igj.ro

Politica